maanantai 18. tammikuuta 2010

Uusi, odotettu vuosi!

Sivuhenkilön vuosi on alkanut vauhdikkaissa merkeissä! Terhi Rannelan Taivaan tuuliin -teoksen ympärille rakennettu elämystila alkaa olla valmis ja nämä taidekasvattajat puhkuvat intoa ja inspiraatiota. Hain juuri eilen elämystilaan tilatut banderollit postista - pieni vilaus niistä tulee tänne bloginkin puolelle mitä pikimmiten.

Paperihommat vaativat vielä pienen oman aikansa, jonka jälkeen Toyota ja tytöt starttaavat jo ensimmäisille keikoille. Markkinointikirje lähtee Pohjois-Savoon piakoin - pysykää kuulolla!

Tulevan keskiviikon vietämme Helsingissä Valtioneuvoston kanslian järjestämässä "Nuorten syrjäytymisuhat ja kulttuuri" -seminaarissa. Luvassa on erittäin ajankohtaisia ja myös Sivuhenkilöä koskettavia aiheita mm. siitä, ajautuuko nuori ulkopuolisuuteen vai voiko se olla tietoinen valinta? Myös nuorten väkivaltaa käsitellään teemalla "Onko väkivaltaisuus kohtalo vai sallittua?". Seminaari kysyy aiheellisesti, miksi yhteiskunnassamme on toisilleen vastakkaisia ilmiöitä: "hyväntahtoinen, humaani yhteisöllisyys sekä loistavat oppimistulokset ja toisaalta koulukiusaaminen, väkivalta ja kovat arvot?"

Valtioneuvoston kanslian verkkosivujen mukaan seminaari on seurattavissa suorana lähetyksenä keskiviikkona 20.1. kello 9-17 VNK:n verkkosivuilla. Tilaisuutta voi seurata myös Facebookissa, jossa voi lisäksi osallistua keskusteluun.

Seminaaritunnelmia on luettavissa blogin puolella loppuviikosta.

- Marjo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti